Onze rijke traditie in motorkleding gaat terug tot in de 70-tiger jaren. Deze wordt ondersteund door grote Racelegendes, samen met de duizenden rijders die dagelijks duizenden kilometers afleggen met Lookwell sport-, tour- of all-weather motorkleding.

Door onze samenwerking met de professionele gebruikers leerden we ECHTE motorkleding maken.
Politiemensen die onder alle omstandigheden werkzaam zijn, Racers die de prestaties van hun kleding tot het uiterste op de proef stellen en Wereld-reizende avonturiers zoals Sjaak Lucassen vertrouwen dagelijks op de kwaliteit en bescherming van Lookwell motorkleding.

Kleine details maken grote verschillen…

Lookwell rijders halen dagelijks hun voordeel uit de gecombineerde veiligheids- en comfort innovaties in hun Lookwell kleding

Veiligheidsstiksel: Lookwell introduceerde al in 1981 het gebruik van veiligheidsstiksel voor kritische naden in de kleding. Dit meervoudig en bedekte stiksel voorkomt het doorschuren en loskomen van naden door het schuiven op de weg bij een ongeval.

Hard-schalige en vol-rubberen beschermstukken: Deze technologie pasten we al toe in de jaren 80 om verwondingen op de kwetsbare lichaamsdelen, door schok en schuiven te minimaliseren.
Waterafstotende en ademende membranen: Deze passen we al toe sinds 1989 in de all-season kleding om onze klanten droog en comfortabel te houden.