Lookwell Motorkleding is een origineel Nederlands merk! Vanaf de 70’er jaren rijden grote race-legendes, aankomende race-legendes en duizenden enthousiaste motorrijders in onze motorkleding en met onze motorhandschoenen.

Door intensieve samenwerking met professionele gebruikers zoals politie en racers hebben wij onze motorkleding tot in detail kunnen perfectioneren, steeds met veiligheid, kwaliteit, comfort én nieuwe ontwikkelingen hoog in het vaandel.

Inmiddels hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en maken van goede en mooie motorkleding. We zijn trots op ons merk, de kwaliteit en betrouwbaarheid en laten u graag zien wat we in huis hebben.

Details maken het verschil.

Lookwell rijders profiteren dagelijks van de gecombineerde veiligheid- en comfortinnovaties in hun Lookwell motorkleding en motorhandschoenen.

Veiligheidsstiksel: Lookwell introduceerde in 1981 het gebruik van veiligheidsstiksel voor kritische naden in de motorkleding. Dit meervoudige en bedekte stiksel voorkomt het doorschuren en loskomen van naden bij schuiven op de weg en en biedt tot op de dag van vandaag extra bescherming.

CE-gecertificeerde beschermstukken op de kwetsbare lichaamsdelen om verwondingen door impact en schuiven te minimaliseren.

Waterafstotende en ademende membranen maken onze motorkleding comfortabel voor alle seizoenen.