Welkom bij onze klantenservice!

Op deze pagina vindt u onder ander informatie over onze betaalmogelijkheden, ruilen en retourneren, onze Algemene Voorwaarden en de maattabellen van onze producten.

Bij de producten zelf vindt u een beschrijving van de materialen waarvan onze producten zijn gemaakt, voor welk seizoen een product geschikt is, beschrijving van de modellen, etc. Ook daar vindt u trouwens de maattabel voor de betreffende jas of broek.

En tóch kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft die u ons gewoon persoonlijk wilt stellen. Of u wilt voor de zekerheid toch even overleggen of u de keus heeft gemaakt die het beste past bij uw gebruik en verwachting.

Prima! Wij vinden het fijn om met u samen te zoeken naar de juiste motorjas, motorbroek, motorhandschoenen of het goede motorpak en uw vragen te beantwoorden. En wij snappen dat het voor u handig is als dat ook buiten openingstijden kan.

Overdag kunt u ons bereiken op 085-0441804 en buiten openingstijden en in het weekend kunt u tot 21.00 uur terecht op telefoonnummer 06-42801256. Bel gerust!